Първо в Lupa.bg: Джорджия подгрява Цеца Величкович

Ексклузивно
22:20 - 03 Декември 2019
10657
Първо в Lupa.bg: Джорджия подгрява Цеца Величкович

Джорджия ще подгрее щурото парти на Цеца Величкович във Варна. Пред Lupa.bg Десислава Георгиева сама се похвали, че сръбската турбофолк легенда лично я е избрала да настрои публиката на вълна за забавление.

Цеца Величкович е една от най-големите музикални зведи на Балканите

„Концертът ще е на 13 декември и вече много се вълнувам. Цеца ми е любимка от дете, аз чалга слушам, но се кефя на сръбските звезди и тяхното творчество, винаги съм мечтала за такова събитие”, обясни красавицата от Пловдив.

Целият концерт ще се озвучава от диджей Тишо, а за бляскавия тоалет на Джорджия се е погрижил дизайнерът Стоян Радичев.

Диджей Тишо ще партнира на Джорджия във Варна

На партито в морската столицата феновете ще могат да чуят едно от „забранените” парчета на певицата, която наскоро се раздели с „Пайнер” заради опит за цензура.

„Вълк-единак” е песента, която беше спряна заради спор за авторски права, но проблемът беше изчистен и сега публиката ще може да й се наслади. Освен това преди Цеца Величкович да излезе на сцената меломаните ще се запознаят и с най-новото ни парче „Пали!”, разкри Джорджия.

Оказа се, че двете певици се познават от 2012-а, когато бе първият концерта на сръбската звезда. „Тогава се видяхме на вечеря, организирана от Ивайла Бакалова и тогавашния й мъж Румен Гайтански. Вечерята беше преди нейното гостуване в „Шоуто на Слави” в ресторант на пъпа на София. Гостите бяха в много тесен кръг, от певиците бях само аз, придружаваше ме бащата на дъщеря ми - Кирил Киров - Кирчо Руския”, повдигна завесата Джорджия.