Първо в Lupa.bg: Калин Врачански не казва коя е майката на детето му

Хиляди поздравиха актьора за първата му рожба, той е готов да сменя памперси между снимки и репетиции

Ексклузивно
22:00 - 05 Септември 2024
3643
Първо в Lupa.bg: Калин Врачански не казва коя е майката на детето му

Калин Врачански е на седмото небе от радост, че днес за пръв път стана баща. Популярният актьор изненада мнозина с новината, която сподели тази сутрин - че вече е татко. Само най-близки приятели и колеги на Калин са знаели за предстоящото му бащинство, като новината е била пазена в строга тайна.

Един от секссимволите на родното кино и театър от години не излага на показ личния си живот, не го коментира публично и предпочита да е дискретен. Поради тази причина публично не се разбра, че той и настоящата му приятелка очакат дете.

Като потвърждение на потайността му, 43-годишният Калин Врачански публикува единствено снимка на бебешко краче и ръцете на него и половинката му, които са протегнати към новия живот. Засега актьорът не казва дали първото му дете е момиченце или момченце, но в коментарите под снимката негови приятели го поздравяват с "Честита дъщеричка!"

В социалните мрежи Врачански не разкрива коя е жената до него, но споделя кадри с общите им преживявания без да разкрива самоличността ѝ. 

Калин Врачански е един от най-заетите родни актьори - той участва в няколко хитови спектакъла, които се играят в различни театри в страната. Актьорът се снима в реклами, занимава се и с дублаж и озвучава аудиокниги. Lupa.bg научи, че когато Калин Врачански узнал, че ще става баща, отклонил предложения за участие в нови филми и постановки, за да бъде с бременната си приятелка и да я подкрепя.

Сега на известния актьор ще му се наложи да сменя памперси, докато се готви за репетиции или за снимки. Той обаче бил твърдо решен да се справи и с тази роля така успешно, както и с театралните си и кино ангажименти.

Хиляди поздравиха таткото за първородната му рожба, видя Lupa.bg. Много колеги актьори споделиха радостта на Калин Врачански за това голямо събитие в личния му живот и пожелаха на бебето да расте здраво, да има безгрижно детство и да е радостно в компанията на мама и татко.

"Олелеееееее! Честитооооооо! Толкова се радвааааам! Бъдете здрави, мили хора!", написа в коментар под бебешкото краче актрисата Йоанна Темелкова. Двамата с Калин си партнират, както в киното, така и в театъра.

Владимир Михайлов се пошегува, че е станал чичо, припомняйки по този начин, че двамата с Калин Врачански играха братя в хитовия сериал "Братя". "Бъдете все заедно, здрави и щастливи цялото семейство!", пожела актьорът и музикант на новия татко.

"Честито Чудо!", пише и актрисата Деляна Хаджиянкова, изиграла ролята на майката на героите на Калин Врачански и Владимир Михайлов в "Братя".

"Честита рожба! Здраве, благоденствие и безгрижно детство!", пожелава и актьорът и певец Атанас Сребрев.

В публикацията поздравления са написали и много други колеги на Калин Врачански, сред които Диляна Попова, Елена Петрова, Диана Димитрова. Сред хората, които поздравили пресния татко са и Асен Блатечки, Башар Рахал, Койна Русева, както и Искра Донова, която преди година стана майка за първи път.