Първо в Lupa.bg: Корнелия Нинова отново болна от коронавирус

Новини
22:10 - 14 Октомври 2021
10735
Първо в Lupa.bg: Корнелия Нинова отново болна от коронавирус

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отново е заразена с коронавирус, научи Lupa.bg. Тази вечер Нинова потвърди на страницата си във Фейсбук, че действително е болна.

"В последните дни имах много интензивни срещи с браншови организации, работодатели, синдикати, граждани, колеги. Бих искала да предупредя всички, с които съм се срещала, че от днес съм положителна с Ковид 19. Добре съм. Нямам симптоми, но ще остана под карантина и ще работя от дома. Моите срещи и участия в медии се отлагат, но кампанията на БСП продължава по предварително приетия график. Целият ни екип е мобилизиран. Винаги съм разчитала на тях и знам, че ще си свършим перфектно работата в кампанията. Успех!", съобщи самата тя.

Корнелия се зарази и миналата година с Ковид-19. Тогава тя дори бе настанена във ВМА в среднотежко състояние и бе лекувана с ремдесивир. Не е ясно дали впоследствие лидерът на БСП се е ваксинирала.

Опозицията в червената партия веднага я обвини в лъжа. Според червени депутати Нинова се опитва да се скатае от делото, което води срещу журналисти, насрочено за утре във Варна.