Първо в Lupa.bg: Лиъм Нийсън мята гьобеци за "добре дошъл" в БГ

През ключалката
17:30 - 13 Април 2021
10053
Първо в Lupa.bg: Лиъм Нийсън мята гьобеци за "добре дошъл" в БГ

Не е ясно какво им става на холивудските звезди щом стъпят на българска земя, но Лиъм Нийсън тръгна по стъпките на екшън-колегите си Долф Лундгрен и Жан-Клод ван Дам и се насмука яко още на първата си вечер у нас, научи Lupa.bg. Ирландският дългуч дори вече е зарибен по родния турбофолк, което също е традиционна слабост на гостуващите за снимки на наша земя звезди.

Както е известно, вчера Нийсън кацна за 4 дневни снимки в България за филма "Мемъри" на яхтеното пристанище в Созопол. Вечерта звездата от "Междузвездни войни" заедно с екипа се отдал на щур купон до малките часове в елитно заведение по пътя за Несебър, което било резервирано само за него и хората от продукцията.

За купона има няколко различни версии на очевидци. Ако се вярва на най-екзотичните, актьорът е доказал, че ирландците са пияндурници №1 в Европа - пил е цяла нощ, мятал е гьобеци и е трошил посуда в изблик на алкохолен делириум.

Уелкъм ту Бългерия, мистър Нийсън

Нийсън бил много доволен от партито, но отказал селфита със сервитьорките и останалия персонал, който работел в сградата. Научил обаче "наздраве" на български, а според зевзеци и няколко сочни попържни.

Все пак 68-годишният актьор се предпазил от грандиозни изцепки и някъде към 6 сутринта се прибрал в хотела си. Което си е истинско постижение на фона на случилото се с негови колеги по нашите ширини.

Преди 10 години например Жан-Клод ван Дам се напи като казак с люлински тарикати в заведението на милионера Киро Киров и олекна с часовник за 15 000 евро. За нарко оргиите със студентки на колегата му от филма "Непобедимите" Долф Лундгрен в Студентски град пък още се носят легенди.