Първо в Lupa.bg: Лили Иванова на легло, отменя турнето

Тежък грип повали естрадната прима преди концерта й във Велико Търново

Общество
17:20 - 24 Юни 2022
9996
Първо в Lupa.bg: Лили Иванова на легло, отменя турнето

Тежък грип повали Лили Иванова на легло часове преди днешния й дългоочакван концерт във Велико Търново и тя бе принудена да отмени участието си, както и концертите си в още три града от грандиозното й турне.

В 17 часа днес в официалната страница на певицата се появи съобщение, че грипът внезапно я връхлетял докато очевидно репетира в старопрестолната столица.

"Уважаема публика,

Искрено съжалявам, че поради внезапни симптоми на грип и висока температура по време на репетицията в ДКС - Велико Търново, се налага да отложим концертите във Велико Търново, Габрово, Ловеч и Плевен!

Новите дати ще бъдат съобщени възможно най-бързо, като билетите ще важат без нужда от презаверяване! Благодаря Ви за разбирането! Бъдете здрави! С много обич, Лили Иванова", гласи съобщението.

По информация на Lupa.bg лекар винаги придружава 83-годишната прима по време на концертите й в страната. Въпреки че води природосъобразен живот, пие витамини, яде мед и джинджифил, Лили Иванова също е податлива на вируси. Предполага се, че изпълнителката на "Детелини" се е заразила през последните дни по време на концертите си или на репетиции.