Първо в Lupa.bg: Лили Павлова ражда 3-то до часове

Таткото е бизнесменът Парашкев Кръстев

Политика
12:31 - 11 Април 2024
15830
Първо в Lupa.bg: Лили Павлова ражда 3-то до часове

Бившата регионална министърка Лиляна Павлова е постъпила в елитна столична болница тази сутрин, за да роди третото си дете, научи от сигурен източник Lupa.bg. 46-годишната дама е в очакване на мъжка рожба, което се разбра малко след като през есента на миналата година изтече мандатът ѝ като вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка.

На сладкия пост тя прибираше по 600 хиляди лева годишна заплата. Умишлено Павлова не поела нов работен ангажимент, за да се грижи за третото си дете. Близки до ексминистърката споделят, че бебето пак щяло да бъде момченце, а щастливият татко е бизнесменът Парашкев Кръстев – новият мъж до Павлова. 

Бизнесменът Парашкев Кръстев е актуалният любим на острието на ГЕРБ

Връзката на Лиляна с новия ѝ партньор е вече на няколко години и е официална. Тя за пръв път го дари със син в края на 2022 г., когато бе на 44. Някогашното острие на ГЕРБ съжителства на семейни начала с бизнесмена и бивш шеф на държавното предприятие „Автомагистрали“ в столицата Парашкев Кръстев. Познанството им датира още от времето, когато Павлова оглавяваше Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Голямата щерка на Лили с братчето си

Лиляна се разведе официално с първия си мъж Пламен Николов през 2021 г. Двамата имат една пораснала дъщеря София, която е ученичка. Към момента екссъпругът на бившата министърка също има нова половинка до себе си, с която споделят един покрив. Разводът им с Павлова обаче мина тихомълком и за него се разбра едва когато стана ясно, че тя е в очакване на второ дете от друг мъж. Двамата обаче са запазили нормални приятелски отношения след раздялата. Общата им щерка прекарва време и с единия, и с другия. Тя е изключително привързана и към братчето си. Била много щастлива, че ще става кака отново.