Първо в Lupa.bg: Любовницата на Алексей Петров ще оживее

Вече няма опасност за живота й, полицаи я охраняват в "Пирогов"

Новини
22:32 - 17 Август 2023
20251
Първо в Lupa.bg: Любовницата на Алексей Петров ще оживее

Жената, която бе простреляна заедно с Алексей Петров, ще живее! Вече са минали най-критичните моменти и тя е без опасност за живота, научи Lupa.bg. Както сайта ни пръв разкри още вчера, става въпрос за столичанката Мирослава Михайлова. 48-годишната рехабилитаторка и тенис треньорка е актуалната любовница на Алексей Петров. По-рано тази вечер Lupa.bg сензационно разкри, че тя е родила син от него преди 4 години.

Ранената жена е в "Пирогов", където са ѝ направени две операции. Животът ѝ е напълно вън от опасност, но все още не може да бъде разпитана от полицаи, защото е интубирана.

"Операциите смятаме към този момент, че са успешни. Интубирана е, в тежко състояние е", съобщи на брифинг директорът на болницата д-р Валентин Димитров. Той поясни, че за да бъде разпитана, Мирослава трябва да е в съзнание и да е екстубирана. В момента тя е на апаратна вентилация: "В съзнание е относително, но тя не може да говори. Бихме казали, че критичният момент е преминал, но състоянието ѝ остава е тежко".

По думите на д-р Димитров е рано да се каже дали предстоят още операции, защото това се решава впоследствие, ако се появят усложнения. Пациентката има охрана, каза директорът на "Пирогов", но отказа да коментира самоличността ѝ, тъй като случаят е криминален и се води разследване.