Първо в Lupa.bg: Майката на Диона била топ джебчийка в Холандия

Леля й пък се оказа част от румънска банда за проституция в Германия

Шоу
18:51 - 15 Февруари 2024
14276
Първо в Lupa.bg: Майката на Диона била топ джебчийка в Холандия

Спипаната с алкохол и кокаин зад волана фолк дива Диона съвсем няма да е първата представителка на белослатинския клан Сашови, която ще лежи зад решетките, ако получи ефективна присъда за безумната си изцепка. Наши хора в северозападното градче разказват прелюбопитни истории за проблемите на фамилията със закона, които датират от десетилетия.

Сред най-видните защитници на Денислава Сашова, както е истинското име на чалгаджийката, е майка й Вергиния. Тя се прочу с израза "Детето ми ли е големият проблем на България". И попита тези, която се възмущават от щерка й, дали се смятат за светци.

Двечките повече приличат на сестри, отколкото на майка и дъщеря

"Не знам кой е светец и кой - Иисус, но кака Верги със сигурност не е от тях. Днес тя го играе улегнала дама и примерен родител, но в началото на века беше една от топ джебчийките в Холандия", разказва съгражданин на дамата.

Вергиния кривнала по лошия път след фатална фюбов с автоджамбазин от ромски произход. В продължение на година-две вилняла в Амстердам и славата й се носела из цялата страна. Всичко обаче приключило, защото се принудила да се прибере у нас да се грижи за болната си майка.

И докато Верги не е лежала зад решетките, съвсем различно е положението с лелята на Диона по бащина линия. Въпросната повече от десетилетие е предлагала платени секс услуги в Англия и Германия, като в страната на Меркел три пъти е търкала наровете.

Тя била част от румънска банда за търговия с плът и дори се намирала доста високо в йерархията и отговаряла за 10-ина момичета, разказват запознати.