Първо в Lupa.bg: Майката на нарязаната Дебора се радва на любов с татуиран!

Тя се грижи малкото братче на тийнеджърката, но злите езици в Стара Загора продължават да я упрекват

Новини
16:30 - 07 Август 2023
18722
Първо в Lupa.bg: Майката на нарязаната Дебора се радва на любов с татуиран!

Поредна порция на нови разкрития около нарязаната Дебора и семейната среда, в която живеела 18-годишната девойка. Lupa.bg научи, че майката на пострадалата млада жена дели едно легло с татуиран любовник. Оказа се, че Дебора е живяла под един покрив с него - гологлавият бабанка, дарявал с ласки майка й!

Хора от Стара Загора и околията все по-усилено изнасят факти около семейния живот на обезобразената тийнейджърка, а народната мълва твърди, че раните й са нанесени точно от хората, дали й живот.

"Не знам дали е правилен изразът "девойка" в случая, но Дебора е водила активен сексуален живот от ранна възраст, което не е тайна вече за никого", споделя пред Lupa.bg старозагорец, пожелал анонимност.

Фактите са прости - живяла е с женен мъж, който впоследствие я нарязва и остригва за назидание, обикаляла е дискотеките и кръчмите, а наред с всичко това, е изтипосвала и свои разголени снимки в различните социални мрежи.

"Не е учудващ и фактът, че младото момиче е продавало тялото си за пари на местни сводници, които са й намирали клиентела. Ето, тук става дума и за примера, който се дава в семейството, а сигурно си е мислила като дете, че това са нормални порядки в едно нашенско семейство", споделя още нашият човек от Зарата.

И сега идва кулминацията - в интернет започнаха да се разпространяват снимки на майката на Дебора - Ивелина Михайлова, която се радва на мускулестото тяло на доста по-млад и татуиран мъж, чиято визия не се различава много от тази на Жоро Касапина, посегнал на дъщеря й.

Майката от няколко години е в тази връзка и се чувства щастлива, след като публикува постоянно снимки със своя нов възлюбен от различни места и заведения. Очевидно Ивелина Михайлова се намира в здрави отношения с настоящи си спътник в живота, тъй като се грижи и за по-малкото братче на Дебора.

Дебора с братчето си преди две години

"Как си обяснявате безхаберието от страна на един от родителите, а защо не и от двамата? Майката е пращала детето си да живее под покрива на някакви мъже, без да знае какво правят те с нея! Бащата къде е в този момент? Нима той не се интересува от своето отроче?", пита старозагорецът.

И тук е въпросът - как майката на Дебора е крила повече от месец обезобразяването й!?

За повредената психика на 18-годишната тийнейджърка говорят и думите и на самата нея, написани в различни постове в социалните мрежи и, разбира се, гарнирани с предизвикателни снимки, макар и не толкова разголени.

"Не се опитвай да нараниш момиче, което баща й я е наранил ПЪРВИ", "Аз съм сервитьорка и най-много да му се изплюя в кафето", "Аз му вземам тениските, а той – способността ми да ходя на следващия ден", "Ти не можеш да контролираш кого да обичаш", "Най-хубавите неща те правят дебела, пияна и бременна", "Обичам обсебващите (типове)", "Какъв конец да си вържа, за да не си падам по боклуци?", "Не мило, не си наркоман, само дето не изпуши райграса по парковете!", "Написала му, че обича да я дърпат за косата, за това отидох да й направя кефа"...