Първо в Lupa.bg: Мара Отварачката махна халката, изтри всички снимки с Мирослав

Дзвера е задържан за 72 часа и в момента е в ареста

Новини
13:01 - 24 Март 2023
11772
Първо в Lupa.bg: Мара Отварачката махна халката, изтри всички снимки с Мирослав

Фолк дивата Мария, която във вторник вечерта е била жестоко пребита от мъжа си Мирослав Соколов при семеен скандал в дома им, махна халката от профила си в инстраграм и изтри всичките си снимки с Миро, видя Lupa.bg.

Само преди няколко дни миньончето с гордост се хвалеше, че е омъжена и бе сложила емотикона на пръстен, днес в описанието на профила й стои само това, че е певица. Преди около 15 часа брюнетката качи клипче как е гримирана и пътува в кола, но последователите й предполагат, че видеото е старо и го е пуснала сега, за да тушира скандала около побоя си. 

Мирослав Соколов се занимава с лихварство и е прочут с мутренското си прозвище Миро Дзвера. Той е задържан за 72 часа и в момента е в ареста. Днес предстои Софийският районен съд да гледа мярката му за неотклонение.

Това не е първи побой на Миро над Мария. Ревнивецът е ступвал поне 4 пъти съпругата си и заради това са част от разделите им. Това е трети брак за фолкаджийката, като при предишния й съюз с Християн Гущеров също беше жертва на домашно насилие, но търпеше юмруците му и не се раздели с него докато той не я спипа в изневяра и натири от къщата си.