Първо в Lupa.bg: Милен спечели "Игри на волята"

Дипломираният лекар и клиничен изследовател бе сред малкото наистина комплексни играчи тази година

Нещо за четене
22:23 - 04 Декември 2020
11466
Първо в Lupa.bg: Милен спечели "Игри на волята"

Дипломираният лекар и клиничен изследовател Милен Цветков спечели втория сезон на "Игри на волята", видя първо Lupa.bg. Според голяма част от зрителите именно Милен заслужаваше да си тръгне със 100-те бона от предаването.

Той бе сред малкото наистина комплексни играчи тази година. Още от първите битки се и видя, че има невероятни физически способности и впечатляваща издръжливост, като показа, че е еднакво добър в различните компоненти от игрите.

"Честито, Милен, ти можеш да бъдеш истински пример за това как със сила, воля и упоритост можеш да преместиш планини и да заслужиш победата достойно. Респект и за Боби, който се бори достойно до самия ФИНАЛ!", поздравиха го водещите на шоуто. 

"Браво! Напълно заслужена на 100% победа!", Честито на Миленски!",  "Много достоен, заслужава победата" - са само част от коментарите на зрителите на "Игри на волята".

Последното излизане на Арената за Борислав и Милен беше съпътствано с много емоции, но и с готовност да дадат всичко от себе си, за да грабнат победата. Мениджърът клинични изпитвания успя да завоюва преднина още в началото и тя му беше достатъчна, за да се превърне в победител във втория сезон на „Игри на волята: България”.

Последните часове на претендентите за първото място в екстремното риалити бяха силно емоционални. Те се срещнаха отново с Ваня, Вайс, Йоанна, Джералдин, Лазаринов, Екатерина и Тодор. Всички се събраха край лагерния огън за едно последно гласуване. В него по-голяма част от отпадналите играчи видяха Милен като достойния победител.

Най-голямата изненада за последните двама воини се оказаха техните най-близки хора, които дойдоха, за да им окажат емоционална подкрепа на крачка от финала. Съпругата и синът на Милен и бащата на Борислав дадоха тласък на играчите за последната битка, в която трябваше да покажат най-доброто, на което са способни.

Мениджърът клинични изпитвания е играчът с най-много победи на Арената. От първия ден в играта всички видяха в него най-голяма конкуренция – мъжете искаха да премерят сили, а жените да го победят в логическите игри. Щом влезеше в битка той се превръщаше в машина, която не може да бъде победена. Той достигаше до победите с чест и достойнство, а това му спечели уважението на всички.

„Тръгвам си от „Игри на волята” като победител. По-богат със 100 000 лв., по-богат с приятели, на които знам, че мога да разчитам и които не очаквах да намеря тук. Щастлив съм от факта, че успях да докажа на себе си, че го мога!”, каза победителят във втория сезон на приключенското риалити при напускане на Арената за последен път.