Първо в Lupa.bg: Миролюба Бенатова учи на журналистика срещу 69 лева

Актуални новини
14:40 - 10 Септември 2020
4092
Първо в Lupa.bg: Миролюба Бенатова учи на журналистика срещу 69 лева

Известната криминална репортерка Миролюба Бенатова преподава журналистика онлайн на всеки, който желае да се докосне до дебрите на медиите, видя Lupa.bg. Билетът за участие в онлайн уъркшопа на Бенатова е 69 лева – толкова заплаща всеки любопитен да чуе нейната лекция и да разбере от първо лице за опита й в телевизията.

Семинарът, който репортерката ще води в петък сутринта в платформата на Трейнинг Академия е под надслов „Преодоляване на бариерите в онлайн комуникацията”. Всички регистрирали се получават линк към виртуална класна стая в деня на лекцията. Всички участници ще имат възможност да се включат само в момента на излъчване. Всички участници трябва да разполагат с микрофон/камера, за да се включат на живо, пише в рекламата за семинара. В него може да участват до 15 души.

„След хиляди репортажи, разследвания и интервюта, вярвам че няма скучни хора, а само неоткрити сюжети. Над 20 години моята мисия като журналист е да разказвам вълнуващи истории, да разкривам важни детайли, да представям интересни личности, да задавам въпроси, да се справям с конфликти и да отстоявам позиции", с тези думи представя себе си Бенатова. Тя и преди е водила семинар към Трейнинг Академия.

Журналистката е носител на десетки награди, някои от които международни. По важните от тях са Голямата награда „Черноризец Храбър” за разследваща журналистика, Голямата награда „Валя Крушкина – журналистика за хората” и Голямата награда за журналистика „Свети Влас”, чийто паричен еквивалент не приема по етични съображения.

Работила е във в. „168 часа”, БТВ и Нова ТВ. Хоноруван преподавател по документално кино в НБУ, шофоьор на такси и мотивационен говорител в корпоративния свят, представя себе си журналистката.

„Лекторът беше вдъхновяващ, а примерите, които даде  – адекватни и практични", казват хора, които са участвали в предишен семинар на Миролюба Бенатова.