Първо в Lupa.bg: Митко Пайнера пенсионира старите си звезди

През ключалката
17:30 - 14 Ноември 2019
14753
Първо в Lupa.bg: Митко Пайнера пенсионира старите си звезди

Шефът на попфолк гиганта "Пайнер Мюзик" инж. Митко Димитров пенсионира старите си звезди, научи първо Lupa.bg.

След последните трусове в компанията и вълната напускащи певци, той е решил да действа радикално и да подреже крилцата на голяма част от изпълнителките като ги прати в принудителна пенсия. За сметка на това той е решил да лансира още по-ударно новите си открития и за целта ще ги представи на голямата сцена в Пловдив, където ще отбележи 18-я рожден ден на телевизия "Планета". 

От екипа на канала обявиха, че на 3 декември, когато е големият концерт на попфолк звездите, там ще бъдат представи най-свежите гласове, някои подписали договори с Пайнера едва в последните няколко месеца. За сметка на "динозаврите" като Анелия, Гергана, Преслава, които или са заети с други участия (включително зад граница), или имат лични ангажименти, публиката ще радват новите попълнения Малката, Ариа, Данна, Ивета Костова и Радко Петков. 

Пайнера дава възможност и на любимеца си Галин лично да промотира две девойки, чиито гласови възможности са го впечатлили - Лидия и Дессита. 

"Сигурни сме, че в залата ще бъдат фенове от различни поколения – както връстниците на “Планета“, така също по-малки и по-големи почитатели. За тези, които все още не са навършили пълнолетие напомняме, че за да бъдат допуснати до своите места в зала “Колодрума“, трябва да бъдат с придружител и да носят със себе си попълнена декларация", уточняват от музикалния канал. 

Спектакълът “Планета на 18“ ще събере на една сцена популярни имена в българската музика и много млади таланти. Това вече е традиция, защото през годините точно на голяма сцена, дебют направиха Анелия, Гергана, Галена, Преслава, Цветелина Янева, Джулия, Галин, Фики, Денис Теофиков, Емрах и други, пишат още в съобщението си от "Планета" като доказателство за намеренията на музикалния им отец - Митко Пайнера. 

Цените за концерта са символични - най-евтиният билет е 5 лева за правостоящите фенове, а най-скъпият - до сцената, е 10 лева.