Първо в Lupa.bg: Моника Валериева припадна след обира, приеха я по спешност в болница

Силиконовата красавица се е сринала психически, веднага я настаниха в "Сити клиник"

Нещо за четене
14:26 - 08 Август 2019
16799
Първо в Lupa.bg: Моника Валериева припадна след обира, приеха я по спешност в болница

Моника Валериева е приета по спешност в болница, научи Lupa.bg. Причината за влошеното й здравословно състояние е вчерашният обир на дома й в Студентски град, където живее. Както първо Lupa.bg пръв писа, от жилището на моделката са задигнати ценни вещи, бижута и пари на стойност над 400 хиляди лева.

Новината за обира бе потвърдена от личния профил на Моника Валериева, който в момента се поддържа от нейна близка, тъй като тя е постъпила в болница след случилото се. Моника се сринала психически и не можела да преме факта, че е ошушкана с близо половин милион. Тя от години страда от паник атаки, които сега се завърнали с пълна сила. Малко след като полицията дошла да огледа терена, Моника вдигнала рязко кръвно, след което почти припаднала. Тя е откарана веднага в "Сити Клиник", където е стабилизирана.

Съвпадение е, че вчера се е навършила годишнина от катастрофа с участието на скандалната моделка. След катастрофата тя си е обещала всяка година да прави курбан и именно докато дава курбан, апартаментът й е ошушкан. В инстаграм подкрепа в тежкия момент ѝ оказват приятелките ѝ Николета Лозанова, Светлана Гущерова и Андреа, които написаха прочувствени слова за Валериева и показаха тяхната съпричастност.