ПЪРВО В LUPA.BG: Мутренският екшън в „Бесо“ - заради надписана сметка (ВИДЕО)

Пияна компания вилняла в тузарския бар и заплашвала собственика Емо Негъра

Новини
20:56 - 12 Август 2019
70192
ПЪРВО В LUPA.BG: Мутренският екшън  в „Бесо“ - заради надписана сметка (ВИДЕО)

Баталните мутренски сцени, разиграли се днес около 18 часа в помпозния столичен бар „Бесо“ на бул. „Тодор Каблешков“, не са били част от наказателна крими акция срещу заведението, а са предизвикани от порядъчно пияни клиенти на лъскавия бар. Това разказа пред Lupa.bg очевидец на случката.

"Изкорменото" с нож сепаре в лъскавия бар "Бесо". Снимка: novini.bg

Според думите му, шумната компания баровци заседнала в заведението още около обяд. Мъжагите изпили 2 бутилки уиски, но започнали да се държат непристойно вследствие на огромното количество погълнат алкохол в 36-градусовата жега.

Когато управителят на „Бесо“ – Аспарух, помолил компанията да напусне заведението, купонджиите се наежили. Те били добри познати със собственика на лъскавия бар Емануил Лазаров – Емо Негъра. Под въздействието на погълнатия алкохол обаче забравили за дружбата си с него и започнали да агресират – обявили, че сметката им е надписана. Мъжете обърнали няколко стола и разпорили два от тях с ножове, а единия забил острието на ножа си в масата и счупил в земята бутилка „Мартини“, поръчана за момиче – част от купона им. Пияните купонджии отправяли и сексуални закани към Емануил Лазаров – Емо Негъра, но накрая си тръгнали, след като платили сметката.

Босът на тузарския бар "Бесо" Емануил Лазаров - Емо Негъра лети със собствен хеликоптер

Собственикът на лъскавия бар „Бесо“ Емо Негъра е сред заможните бизнесмени в София. Мъжът, който дължи прозвището си на смуглата си кожа, развива бизнес със строителство, авиоуслуги и отдаване под наем на офис помещения. Лазаров притежава собствен хеликоптер, който управлява сам.

Столичният бар "Бесо" работи на пълни обороти от около 10 години, в заведението срещи си дават знойни хубавици, сенчести персони и заможни любители на нощния живот. Барът разполага с отлична кухня и обикновено е препълнен даже и в летните месеци. Точно когато се е разиграл екшъна с пияните клиенти обаче, в бара не е имало много посетители.

Пред Нова тв собственикът на "Бесо" Емануил Лазаров е съобщил, че се страхува за живота си след случката и че си е наел охрана от съображения за сигурност.