Мутри потрошиха "Бесо" посред бял ден (ВИДЕО+СНИМКИ)

Счупени маси, обърнати столове и разпрани мебели останаха след наказателната акция в баровския клуб

Топ
19:59 - 12 Август 2019
110963
Мутри потрошиха "Бесо" посред бял ден (ВИДЕО+СНИМКИ)

Наказателна акция посред бял ден като в мутренските времена в столично заведение предизвика смут и паника сред клиентите на известно столично заведение.

Към 18 часа днес група мъже са нахълтали ненадейно в популярно заведение на столичния бул. "Тодор Каблешков", като са започнали да блъскат и чупят маси. В съобщението на МВР заведението не се споменаваше. Lupa.bg установи, че става дума за особено нашумялото "Бесо".

То е сред най-популярните в столицата в последните десетина години. Заведението е денонощно, а сред клиентелата му изпъкват лица от криминалния контингент на София. Собственост е на бизнесмена със спорна репутация Емил Лазаров, по-известен като Емо Негъра. В миналото той бе собственик на чалга клуба "Планет".

Един от изтърбушените дивани в сепарето

Пред очите на смаяните клиенти и посетители те забили нож в една от масите, разпорвали са столове и са отправяли заплахи към собственика на заведението. Мъжте крещели на висок глас и се заканвали, че пак ще дойдат, съобщи пред Lupa.bg млада жена, която по това време е била сред посетителите.

Преобърнат стол в "Бесо"

Мъжете заявили агресивно: "Шефът на заведението да се обади на когото трябва, за да се разберат", след което се метнали на автомобила си и офейкали. 

Очаквайте още подробности от мястото на събитието


Снимки: novini.bg