Първо в Lupa.bg: НЛО се завърна (снимки от концерта)

Мамалев, Антон Радичев, Тончо, Камен и Катето Евро предизвикаха фурор в зала 1 на НДК, водят се проговори с БНТ предаването пак да тръгне от догодина

Нещо за четене
16:44 - 21 Декември 2019
10562
Първо в Lupa.bg: НЛО се завърна (снимки от концерта)

Георги Мамалев, Антон Радичев, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Катерина Евро и други популярни актьори, свързани с историята на известната музикална група, впоследствие и телевизионно предаване, се завърнаха на сцената на НДК с паметния концерт “Спомен НЛО”. Зала 1 бе претъпкана до горе, имаше и правостоящи, видя репортер на Lupa.bg.

Спектакълът бе по сценарий на Димитър Стоянович и под режисурата на Лъчезар Аврамов, с музиката на Стефан Димитров и стиховете на Живко Колев и Недялко Йорданов. Димитров е автор на над 80% от песните на славното сатирично трио, прерастнало в тв предаване.

Тончо Токмакчиев, Георги Мамалев и Стефан Димитров изпълняват хита "Адвокате" на сцената в зала 1 на НДК

Специален акцент станаха видеоматериалите с покойните членове на екипа Велко Кънев и Петър (Чочо) Попйорданов. Когато на видеостената бяха излъчени ретроспективните кадри, цялата зала стана на крака и бурно аплодира легендарните актьори.

Както се очакваше, Павел Поппандов не се появи на сцената. Месец преди шоуто той обвини Георги Мамалев, че постъпва некоректно към паметта на колегата им Велко Кънев. Оказа се, че Поппандов е бил поканен да участва от организатора - композитора Стефан Димитров, но е отказал.

И Камен Воденичаров вече е част от "Клуб НЛО"

"С този проект екипът на НЛО се завръща във времето на качествените и непретенциозни хумористични предавания, с които поколението на 90-те години и техните деца бяха привилегировани да израснат. Общата цел и мисия е да се провокира отново интереса към доброто съдържание и свободните форми на изразяване", посочи Георги Мамалев.

Най-вероятно от догодина "Клуб НЛО" ще възкръсне в ефира на БНТ, научи Lupa.bg. Държавната медиа проявява интерес към сатиричното предаване, въпреки че не разполага със сериозни финансови средства. "Още е рано да се говори за това", уклончиво заяви Георги Мамалев.

Камен, Мамалев, Тончо и Антон Радичев изпълняват един от хитовете на НЛО

Антон Радичев в скеч по време на шоуто "Спомен НЛО"

Катето Евро също участва в "Спомен НЛО"

Снимки: Иван Василев, агенция Булфото