Първо в Lupa.bg: Нов гей скандал във ВМРО (ВИДЕО)

Владислав Лалов бе обвинен, че посегнал на младеж от „Атака”, сега драпа за депутат при Красимир Каракачанов

През ключалката
14:08 - 08 Ноември 2021
11587
Първо в Lupa.bg: Нов гей скандал във ВМРО (ВИДЕО)

Гей скандал разцъфтя във ВМРО. От листата на „патриотите” изскочи позабравеният Владислав Лалов, който навремето бе обвинен от свой тогавашен съпартиец от "Атака", че му е отправял недвусмислени сексуални намеци.

Двамата хубавци на ВМРО с обща снимка за местните избори през 2019-а

Бившият атакист, който преди десетилетие бе секретар на младежката организация в партията на Волен Сидеров, сега е поставен в листата на ВМРО в 24-и МИР на неизбираемото 11-о място. Водач е общинският съветник в СОС Карлос Арналдо Контрера, установи проверката на Lupa.bg.

Интересен факт е, че на последните местни избори, проведени на 27 октомври 2019-а, Лалов бе кандидат за кмет от ВМРО в столичния район „Слатина”.

Влади Лалов произведе кански секс скандал точно покрай светлите Коледни празници през 2007-а, след като симпатизант на „Атака” се ожали, че атакистът го нападал с мръснишки намерения, като му пускал език и ръце с очевадни интимни щения.

Пикантната новина тръгна от публикация на „168 часа”, като по казуса се намеси дори Комисията за защита от дискриминация, която се самосезира за сексуален тормоз.

Малко преди Коледа през 2007-а симпатизантът на Волен Сидеров – Александър Златев от Ямбол, внесе жалба в столичното Шесто РПУ срещу секретаря на организацията Владислав Лалов за „непрекъснат психологически и сексуален тормоз”, който го принудил да напусне партията през пролетта. Въпреки това Лалов не престанал да му досажда с похотливи предложения.

Златев не издържал на напъна и сигнализирал полицията. Любопитно е, че преди официално да даде ход на жалбата си, нароченият за секс Александър Златев бил заплашван по телефона от човек, представил се за служител на МВР.

Времето лекува всички рани – 14 години по-късно мераклията Влади Лалов отново е в политиката с партията на Красимир Каракачанов, па макар и на неизбираемо място.