Първо в Lupa.bg: Петков и Радо Станев започнали боя в тунела, готвят сурови наказания за ЦСКА и Славия (ВИДЕО)

"Армейците" почти сигурно остават без ключови играчи за сблъсъка с Лудогорец

Спорт
15:40 - 06 Декември 2023
8429
Първо в Lupa.bg: Петков и Радо Станев започнали боя в тунела, готвят сурови наказания за ЦСКА и Славия (ВИДЕО)

Един от най-големите дразнители и провокатори в родния футбол - Георги Петков, както и треньорът на вратарите на Славия - Радостин Станев, започнали кавгата, довела до бой в тунела след вчерашния мач за Купата на България между белите и ЦСКА, научи Lupa.bg.

Тимът на Нестор Ел Маестро спечели с 1:0 сблъсъка и се класира за четвъртфиналите на надпреварата, където чака своя следващ съперник.

Двубоят през цялото време беше доста изнервен, а това е логично с оглед на това, че преди дни славистите измъкнаха 1:1 от ЦСКА отново на своя стадион и препънаха червените по пътя към титлата. Преди срещата президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, нагнети обстановката, заявявайки, че се очаква Баташко клане, а съдията Никола Попов е "отявлен чорбар".

При голът на Матиас Фаетон в 27-ата минута седалки от сектора с привърженици на белите полетяха към скамейката на ЦСКА, а полицията трябваше да се намесва, за да охлади страстите и на двете страни.

Още но полувремето имаше псувни и закани, като капитанът на ЦСКА Амос Юга трудно беше удържан, но след последния съдийски сигнал напрежението ескалира и излезе извън релси.

Първо, Радостин Станев е бил първият, който се прибра към съблекалнята и във фойето започнал да рита бюрото за пресконференции и да псува като хамалин, чакайки останалите да влязат.

В самия тунел футболистите на двата отбора стигнаха до физическа саморазправа, въпреки че двамата треньори споделиха, че не са видяли ситуацията, която беше уловена обаче от камерата.

Георги Петков, който в този двубой отново беше резерва, напсувал Дюкенс Назон, като националът на Хаити не му останал длъжен и това довело до баталните сцени.

Очаква се скоро Дисциплинарната комисия към БФС да вземе отношение, веднага щом обстойно прегледа доклада на делегата на мача.

Очаква се от централата да порежат армейците и да накажат поне трима играчи сурово, което със сигурност ще се отрази на участието им в предстоящия важен домакински мач срещу Лудогорец в неделя.