Първо в Lupa.bg: Пищният рожден ден на Ники Михайлов (СНИМКИ)

Новини
11:00 - 30 Юни 2020
8963
Първо в Lupa.bg: Пищният рожден ден на Ники Михайлов (СНИМКИ)

Вчера вратарят на Левски Николай Михайлов отпразнува своя 32-ри рожден ден с голямо парти в столичен клуб в центъра на София, видя Lupa.bg. Плеймейтката Николета Лозанова спретна купона за празника на любимия си мъж.

"Честит рожден ден на единствения! Обичам те!", написа Ни Ло в социалната мрежа и пусна фотос на Ники.

Лозанова определено знае как да превърне всеки празник в събитие, за което всички да говорят. Тя сподели много снимки от заведението, украсата, партито и как двамата с вратаря танцуват блус. 

От кадрите се вижда, че фолк певицата Емилия е забавлявала гостите, както и Християна Лоизу. За доброто настроение на празнуващите са разлети над 100 литра френско шампанско, издадоха присъствали на купона.

Николета се снима с украсата

Влюбената двойка

„Николета е моята любов от детството. Помня, когато бях на 16, победихме с Левски в дербито срещу ЦСКА. След мача се запознахме на едно събитие, пихме кафе няколко дни по-късно и после вече бяхме заедно. Бяхме двойка до първите ми дни във Твенте. Всеки от нас тръгна по свой собствен път, но когато отидох в Турция, отново се събрахме. Вече е така от четири години”, призна точно преди година Ники Михайлов.

Ники танцува на песните на Емилия