Първо в Lupa.bg: Пуснаха от лудницата Маргарита Михнева

След близо половин година в неизвестност, тв звездата бе заснета от папараци близо до дома си в София, подкрепя я дъщеря й Неда

Топ
21:03 - 02 Май 2024
38189
Първо в Lupa.bg: Пуснаха от лудницата Маргарита Михнева

Маргарита Михнева се възстановява от тежкия психически срив, който претърпя в навечерието на Коледа, което доведе до хоспитализацията й в специализираното отделение на Александровска болница, а след това - и в психиатричната клиника "Свети Наум".

Популярната тв журналистка, която преди дни стана на 72 години, бе приета там по спешност на 22 декември, след като отключи параноидно биполярно разстройство и подаде сигнал до прокуратурата, че се готви убийството й. Още тогава стана ясно, че причината за срива е интензивната химиотерапия, на която емблематичната звезда на БНТ е подложена заради онкологичното си заболяване. От тогава - вече близо половин година - нямаше никаква яснота какво се случва с нея, а в различни медии се прокраднаха слухове, че тя е настанена в един от най-скъпите столични хосписи.

Последните дни на април: Маргарита Михнева под ръка с дъщеря си в центъра на София

Днес журналистката, нашумяла с острия си език и скандалните си разследвания по телевизията, е видимо по-добре. Преди дни Маргарита Михнева бе заснета от папараци на таблоида "България днес" да се разхожда в центъра на София, а кадрите бяха публиукувани в броя от четвъртък на ежедневника. На фотосите Маргарита е под ръка с дъщеря си Неда, която й помага да се придвижва. Михнева е видимо отслабнала. Щерката на журналистката се е върнала специално от Швейцария, където работи като инструктор по тенис на деца, за да бъде до майка си в трудните моменти.

„Добре съм, дъщеря ми Неда се грижи за мен! Непрекъснато бдят лекари над мен, но се чувствам прекрасно. Не гледам телевизия и рядко говоря по телефон. Просто очаквах доктор да ми звънне и затова ви вдигнах", е цитирана от в. "България днес" Михнева. Тя изрично уточнява пред репортер на таблоида, че няма да коментира здравословното си състояние.