Първо в Lupa.bg: Родата на Начо върти ало измами и точи социални помощи в Германия?

Ромската фамилия живее в палати и кара коли за по 200 бона

Общество
15:00 - 13 Ноември 2023
8969
Първо в Lupa.bg: Родата на Начо върти ало измами и точи социални помощи в Германия?

Убиецът на Ферарио Спасов Начо Панталеев е от известна ромска фамилия в Лясковец, която се занимава с ало измами и точене на социални помощи в Германия, твърдят пред Lupa.bg жители на малкия град. 

Родата на Начо живее в палати и кара коли за по 200 бона. В социалните мрежи свидетели разказват, че джигитът, но с друг автомобил, е помел знак до пощата в Лясковец и по чудо не е убил хора преди нещастния инцидент с Ферарио.

В мрежата изтече и негов коментар във фейсбук, написан на латиница, без нито една главна буква и запетая, че "колата си е негова и сега я правят", но като вземе по-новата, хората ще реват по улиците.

Шофьорът, причинил катастрофата с Ферарио Спасов, е бил задържан за 24 часа от МВР. 

От Пътна полиция изнесоха уточнения за инцидента. Задържаният Начо Пантелеев е на 24 години. Той е любител на високите скорости. Направеният тест за употреба на алкохол и наркотици е отрицателен.

Ферарио Спасов е пътувал от Велико Търново към Ловеч, когато млад шофьор застига и удря колата му отзад, на мокър участък. Треньорът се е прибирал към Ловеч от Горна Оряховица, след мач от Трета дивизия на неговия „Дунав” Лом и местния „Локомотив”. Домакините на последния мач на Ферарио Спасов са в шок.