Първо в Lupa.bg: Седмица никой не си мърда пръста, за да събере изпочупените клони (СНИМКИ)

Централните столични улици продължават да са осеяни с препятствия след падналия сняг

Новини
14:25 - 01 Декември 2023
3740
Първо в Lupa.bg: Седмица никой не си мърда пръста, за да събере изпочупените клони (СНИМКИ)

Седмица след падналия сняг, който блокира България и мнозина го заклеймиха като бедствие, София продължава да е непочистена. Да, снегът се стопи заради повишаващите се температури, но общинарите и кметът Васил Терзиев продължават да бездействат.

Централните столични улици все още са осеяни с много паднали малки и големи клони, счупени от тежестта на мокрия сняг, и продължават да затрудняват придвижването на гражданите по тротоарите. Единственото, което е сторено, е, че дърветата са отместени от пътната настилка, за да не пречат на движението на автомобилите.

"Това представляват площадите и улиците на София след снежната буря връхлетяла, страната миналият петък срещу събота. Нормално ли е, толкова дни да няма кой да събере тези изпочупени клони и листа и къде е ролята на Столична община в момента? Свикнахме ли да търпим безхаберие и арогантност?!", питат гневни граждани.

Цялата тази картинка прилича на много клади в различни места София и просто трябва някой да запали клечката, но пък клоните все още са мокри, та може би затова и никой не го е сторил. За да се видим в друго приключение...