Първо в Lupa.bg: Ще оцелее ли жената, гръмната с Алексей Петров?

Следващите 24 часа ще са критични за дамата, куршумът е причинил рана в гръдния кош

Новини
17:15 - 16 Август 2023 (обновена)
8639
Първо в Lupa.bg: Ще оцелее ли жената, гръмната с Алексей Петров?

Жената, която е била с Алексей Петров при убийството му, е простреляна в ръката, като куршумът е причинил сериозна рана в областта на гръдния кош. Това съобщи директорът на "Пирогов" Валентин Димитров на импроизиран брифинг пред журналисти. Лекарят не посочи дали куршумът е преминал през тялото на жената, както и дали е ваден от него.

"Направена е оценка на състоянието в шокова зала, не е много добро, Качена е в операционната", каза още Валентин Димитров. Той допълни, че ѝ предстоят две операции. Не посочи точен час на постъпването ѝ в "Пирогов". "В началото жната е била контактна. След това е въведена в медикаментозна кома, интубирана е, под упойка", каза директорът на "Пирогов". Той не назова името на пострадалата, позовавайки се на лекарска тайна. Както Lupa.bg разкри, първоначалните съмнения бяха, че това е Мирослава Спасова. След 18 часа от "Лев Инс" обаче разпространиха специално изявление, че жертвата не е тя.

Валентин Димитров твърди, че самоличността на жената продължава да не е известна, а съобщената по-рано от "Пирогов" нейна възраст от 48 г. е приблизителна. "Горе-долу и аз изглеждам 55 - 57 годишен. Около 47- 48 годишна е жената", каза директорът. 

Според източник на Lupa.bg от болницата, състоянието на дамата е критично. В следващите 24 часа ще стане ясно дали тя ще оцелее. До тогава не могат да се дават каквито и да било прогнози.