Първо в Lupa.bg: Смъртни заплахи за Тити!

Страхувам се за живота си!, признал баскетболният спец, който дръзна да си отвори устата по темата за Левски

Новини
11:00 - 21 Март 2023
4369
Първо в Lupa.bg: Смъртни заплахи за Тити!

Константин Папазов се страхува за живота си и е поискал протекция от полицията, научи Lupa.bg от близки на баскетболния треньор, който е и бивш член на Надзорния съвет на Левски. Преди дни Тити Папазов, който от доста години гравитира около клуба от "Герена" и постоянно иска да е фактор, си отвори устата и каза някои неща, за които нашата медия предуппреди преди две седмици. Папазов чакаше удобен момент, за да защити своя близък приятел Наско Сираков и е споделил, че при първи удобен момент ще каже още истини за състоянието на клуба.

В момента левскарската общност е разделена и изнервена, а всеки под път и над път постоянно изказва мнение, дава съвети или изнася поредната порция "истина", хвърляйки камъни в градината на другия.

През миналата седмица Тити Папазов направи голям шлем от серия телевизионни интервюта, което вбеси недоброжелателите му, а кулминацията бе в неделя, когато влезе в спор с Петър Ганев, наричайки го "Мунчо от "Под игото". Ганев, който е икономист все още е в НС на сините, което не се нрави на Папазов.

Тити бе категоричен, че по адрес на Наско Сираков се разпространяват доста неистини. В това число и от Ганев.

"Говоря с риск утре да се оглеждам, когато ходя по улицата", пророкува Папазов, а реакциите не закъсняха, тъй като часове по-късно той се оплакал на свои близки, че телефонът му, чийто номер е известен от дълги години (всъщност, той никога не го е крил!) и все още са замесени цифрите на легендата Майкъл Джордан, буквално прегрял.

"Тормозът е постоянен, не се издържа вече!", проплакал Тити, признавайки, че клетвите и заплахите за убийство са едни от малкото, които може да преглътне, тъй като не вярва на тях, но...

"Тъпото е, когато са замесени и членове на семейството ми. Хората трябва да имат поне малко достойнство! Не може левскари да ме тормозят, аз правя всичко за Левски!", казал още Папазов.

Както е известно, Тити загуби позициите си в Левски, след като влезе в директен спор със Станимир Стоилов, въпреки че уж защитава и него.

Причината затова стана неустойката по развалената сделка с "Макрон", която Тити бе обещал да покрие лично. С това обаче се зае "Хома", след като испанската фирма отново бе избрана до облича "сините". Левски обаче ще има нов доставчик на екипи през лятото по настояване на Стоилов. Така от "Хома" си потърсиха парите.

Папазов изчисти този дълг, но пък трябваше да подаде и оставка като член на Надзорния съвет, която бе приета на предишното Общо събрание.