Първо в Lupa.bg: Теодора Духовникова празнува с Вергов и Бахаров

Актрисата събра куп актьори в италиански ресторант за рождения си ден

През ключалката
08:56 - 15 Декември 2019
26780
Първо в Lupa.bg: Теодора Духовникова празнува с Вергов и Бахаров

Теодора Духовникова отпразнува снощи рождения си ден, като събра приятели от актьорската гилдия в италиански ресторант в центъра на София, научи Lupa.bg. Зеленооката красавица вчера навърши 42 години. Издайническа снимка с кого и къде празнува известната рожденичка се появи късно снощи в личния профил на Владо Пенев във фейсбук.

Да поздравят приятелката си в изисканото заведение дойдоха нейните колеги Юлиан Вергов, Захари Бахаров, Ани Пападопулу, Радина Боршош, Марта Вачкова, Владо Пенев, Дарин Ангелов, Христо Петков, режисьорката Диана Добрева. Бахаров бе в компанията на половинката си Диана Алексиева. Рожденичката бе заедно със съпруга си бизнесмена Стефан Духовников. 

С голяма част от актьорите, които уважиха личния празник на талантливата красавица тя си партнира в няколко спектакли на сцените на Народния театър, сред които "Лисичета", "Когато гръм удари" и "Бащата".

Групата се е забавлявала до ранни зори, научи още Lupa.bg. От фотоса личи, че всички са в страхотно настроение и видимо се радват на компанията. Повечето заложили на леки италиански ястия, полети с бяло и червено вино. Никой от актьорите не прекалил с алкохола, тъй като днес някои от тях са на представления или репетиции.