Първо в Lupa.bg: Топлофикация държи жителите на Плевен на студено!

Новини
15:37 - 27 Март 2020
3564
Първо в Lupa.bg: Топлофикация държи жителите на Плевен на студено!

Жителите на Плевен студуват, въпреки че има подадено топлоподаване в града, научи Lupa.bg. Никъде у нас не е спряно парното, но на доста места котлите не работят на пълен капацитет.

Много хора от града се оплакаха, че радиаторите им по домовете са почти студени, независимо, че са пуснати на максимална мощност. Тя зависи и от градусите, които са подадени в абонатните станции, където се намират котлите на жилищните кооперации.

В последните дни из цяла България валя сняг, а температурите паднаха под нулата.

"Тези от Топлофикация са безсрамници! Дали са безхаберници или нещо друго, нямам идея, но не е нормално това при тези температури. Имаме малки деца, възрастни хора, а радиаторите са почти студени. Можем да плащаме високи сметки, но те не могат да поддържат високи температурите на отоплението", възмути се пред Lupa.bg 48-годишната Анастасия Белякова от Плевен.

В масовото негодувание се включи и актьорът Веселин Плачков, който в момента живее с половинката си Мариана Попова в родния си град.

"Топлофикация - Плевен", обявявам ви за тотални идиоти! Вие сте за разстрел без съд!!!", изрази позицията си Плачков в социалната мрежа фейсбук.