Първо в Lupa.bg: Юнона смени силикона (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Нели Владева брои 7000 лева в елитна клиника за новата пазва

Ексклузивно
21:30 - 14 Октомври 2019
13161
Първо в Lupa.bg: Юнона смени силикона (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Юнона смени силикона и наду пазвата с последна дума на телесния тунинг, издаде близък до фолкпевицата пред Lupa.bg. За новата визия 36-годишната Нели Владева заложила на елитна клиника в София. Манипулацията струвала на певачката малко повече от 7000 лева, обясни източникът ни.

Хирургическата интервенция е извършена преди седмица. Оттогава Юнона грее с впечатляваща пазва, радостен е приятелят на чалга звездата.

Според мълвата причината за смяната на стайлинга е видеоклипът към новата й песен „Само“. Лентата е дело на режисьора Людмил Иларионов – Люси. Парчето е композиция на Мартин Биолчев, а автор на текста е Йордан Гергов.

Родената в Казанлък изкусителка се прочу преди десетина години с един тъжен повод – смъртта на кмета на Раднево Нончо Воденичаров, който се изявяваше още като певец и каскадьор. Двамата с Юнона бяха любовници, когато управникът почина от инфаркт в шоуто „Сървайвър”.

Нончо Воденичаров издъхна на финала на „Сървайвър“

Смъртта го застига на 30 май 2009 година по време на телевизионното състезание „Сървайвър 4 Завладяването на Азия - Филипини“, снимано на остров Караоман по време на награждаване на участниците. Според лекарите причината е масиран инфаркт. Преди трагедията направените му прегледи и изследвания не показвали нищо застрашаващо живота му.