Първо в Lupa.bg: Защо Калина остави бебето си и се самоуби?

Намериха трупа на 33-годишната димитровградчанка край хижа „Алеко”, пред колеги се заканила да се гръмне

Ексклузивно
19:13 - 12 Януари 2020
65694
Първо в Lupa.bg: Защо Калина остави бебето си и се самоуби?

Какво провокира поредната трагедия, потресла България - самоубийството на 33-годишната Калина Петрова, чийто труп бе намерен днес по обяд на Витоша? Защо една млада майка остави 12-месечното си бебе и избра смъртта?

Източници на Lupa.bg обясниха, че жената, която изчезна навръх 31 декември, страдала от тежка депресия. Калина не се разбирала с най-близките си роднини и трябвало да търпи необосновани обвинения за своя личен живот, признаха познати на младата майка.

За капак 33-годишната димитровградчанка, която от години живее в София, имала проблеми и в работата. Преди малко повече от месец – в началото на декември 2019-а, Калина Петрова неочаквано дала воля на натрупалото се в нея напрежение, като обявила пред колегите си: „Не издържам, ще се гръмна”.

Те обаче не приели заканата, че ще си посегне, на сериозно. Оказа се, че депресираната майка наистина обмисляла фатален изход от психическата криза, в която изпаднала.

Душевният й срив се потвърди от пост на нейна приятелка във фейсбук. В него тя пише, че изчезването на Калина й припомня „колко страшна е депресията и липсата на морална подкрепа от близките”.

За последно младата жена е видяна около 13,30 часа на 31 декември в жк. „Яворов”. След това Калина просто се изпарила с личната си шкода „Октавия” с рег. № СВ0707BK.

По непотвърдена информация Калина Петрова не е имала нито пари, нито шофьорска книжка у себе си, когато излязла за последно от вкъщи.

Жестоката драма намери своя финал днес по обяд, когато трупът й беше открит на Витоша край хижа „Алеко”. Преди два дни - на 10 януари, нейни близки откриха шкодата й в началото на пътеката за „Алеко“. МВР все още отказа официално да потвърди, че намереното тяло е на изчезналата 33-годишна жена.