Парясницата Богданска в тройка със Сашо Кадиев и новата му

През ключалката
15:51 - 21 Май 2022
10577
Парясницата Богданска в тройка със Сашо Кадиев и новата му

Прясно разделената със съпруга си красавица Александра Богданска замина за Израел в компанията на Сашо Кадиев и гаджето му Ивелина Чоева. Доста странната тройна комбинация предизвика какви ли не забавни коментари сред светските клюкари, които заподозряха сексуална окраска във ваканционното пътуване.

Веселата компания вече пуска кадри от пътешествието си, като впечатление прави фактът, че настроението им е повече от перфектно. За момента не е ясно колко време ще останат в Тел Авив, но е сигурно, че вече са успели да стигнат до морето. Алекс за пореден път демонстрира перфектна форма, а  последователите й не спират да коментират колко се е разхубавила, след като разкара грозноватия Дани Петканов.

Богданска на няколко пъти изрази публично разочарование от мъжете, граничещо с отвращение, след злополучиния край на брака си и породи съмнения, че може да потърси любовта у представителка на собствения си пол. А защо не и в по-особена, тройна връзка?

Иначе след раздялата с Дани хубавицата често се движеше в опасна близост с доста по-възрастната, но доста палава певица Ваня Щерева, което породи слухове за интимна близост между еднополовите дружки.