Патрашкова избухна в реклама на колаген (хит видео)

Нещо за четене
20:05 - 12 Януари 2024
23125
Патрашкова избухна в реклама на колаген (хит видео)

Кристина Патрашкова е звездата в хитова реклама на най-новата хранителна добавка - "Колаген експрес", която дебютира преди няколко месеца в аптеките в цялата страна. Премиерата на рекламата бе навръх Нова година, когато тя се завъртя в ефира на БНТ и Нова телевизия - буквално секунди преди новогодишното обръщение към нацията на президента Румен Радев.

Кристина Патрашкова в кадър от хитовата реклама

Рекламата тръгва от понеделник в ефира на Би Ти Ви и още няколко канала. Тя е доста свежа и остроумна и показва популярната журналистка и панелистка в предаването "На кафе" в необичайна светлина. "Мислите, че имам нужда от колаген?", пита във видеото тв звездата, след като любезна аптекарка я насочва към новия продукт.

"Поканиха ме за тази реклама преди няколко месеца. Първоначално не се съгласих, тъй като не рекламирам здравни продукти независимо от хонорара. Мой близък със сериозни ставни проблеми обаче започна приема на "Колаген експрес" и след около 2 месеца каза, че има чувствително подобрение. Проучих по-детайлно продукта, използва се хидролизиран телешки колаген от Швейцария от най-високо качество, има и други ценни съставки, така че не подвеждам хората, което е важно за мен. Така приех да участвам в тази реклама", разказва Кристина Патрашкова. 

Снимките на видеоклипа продължили над 7 часа в столична аптека. "Беше наистина много забавно. Досега бях рекламирала единствено бижута, но не и хранителна добавка", уточнява Патрашкова.

Вижте рекламата: