Паулина елиминира Мартин в „Игри на волята“

Нещо за четене
09:06 - 25 Септември 2021
9460
Паулина елиминира Мартин в „Игри на волята“

В изтощителна елиминационна битка Паулина победи Мартин и смело продължи напред към голямата награда в „Игри на волята: България“. Мартин имаше голяма преднина, но липсата на късмет повлия на крайния резултат. Участникът от племето на Бойците е следващият играч, който предстои да се изправи срещу Симеон в решаваща битка за Плажа на отшелника. Ако успее да го победи, той ще заеме неговото място на пустата и лишена от всякакви удобства локация.

„Съжалявам, че всичко приключва толкова бързо. Точно когато си показах истинското лице и всички качества, които притежавам“, сподели той секунди преди да разбере, че получава втори шанс за оставане във формата. След изненадващата новина, той заяви, че е готов да даде всичко от себе си, за да продължи приключението.

В битката за спасение по-рано четиримата номинирани – Соня, Мартин, Паулина и Туджаров, се изправиха пред сложно предизвикателство за мисълта. Всеки от играчите трябваше да запомни дълги комбинации от цветове, което се оказа нелека задача. Соня и Туджаров показаха, че са играчите с най-добра памет, а дамата победи в битката и взе 50 златни гроша.