Павел бие фенове на Преслава в столична кръчма

Крими
17:23 - 17 Юли 2019
12345
Павел бие фенове на Преслава в столична кръчма

Грозни сцени се  разиграха по време и след участието на Преслава в столична кръчма в събота вечерта. В полупразното заведение отчаяната от все по-намаляващата публика по нейни участия Преслава проявила невероятна агресия към клиенти заедно с нейния любим Павел, сподели очевидец на случката пред HotArena.

Страстите се разгорещили, когато известният Ловец на автографи Христо Могилански поискал снимка от изпълнителката.

В отговор получил ругатни и обиди от чалга звездата и Павел пред погледите на малцината посетители. Преси се изгаврила публично с Могилански, като му казала: „В хороскопа ти пише, че днес не ти е ден”. Случката обаче не приключила дотук.

Грозните сцени се пренесли пред заведението, когато Павел се нахвърлил с юмруци да раздава правосъдие пред погледите на Христо и неговата компания, които изпаднали в стрес. Обидите и ругатните продължили със заплахи за физическа саморазправа. Петимата охранители от заведението едва удържали разбеснелия земеделец от врачанските села. Павел и Преслава продължили да преследват Христо и неговите приятели по улиците на София.

Това не е първият случай на саморазправа на Павел с фенове на Преслава. Преди две години ревнивецът посегна на фен, защото поискал снимка от жена му, а преди година в гаражите на зала Колодрума в Пловдив срита друг почитател и дори му счупил чисто новия мобилен телефон.

Заради агресивното му поведение все по-малко фенове на Петя Колева посещават кръчмите, където тя извива глас. По същия начин врачанинът се отнасял и с предишните си приятелки - Златка Райкова и Мария Цветкова, като проявявал агресия към всеки фен, поискал снимка от тях, а красавиците треперили от страх през избухливия му нрав, споделя читатели.