Павел Колев: Няма вариант Левски да не довърши сезона, ако трябва ще продаваме

Оставам, докато се нормализират нещата на "Герена", твърди изпълнителнит директор на сините

Спорт
15:30 - 10 Февруари 2020
2966
Павел Колев: Няма вариант Левски да не довърши сезона, ако трябва ще продаваме

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че е възможно клубът да продаде някои свои футболисти, за да си подсигури финансирането.

„Заведени са дела срещу клуба. Не са 21. Те бяха толкова и когато ние дойдохме. Няма нищо ново“, коментира Колев след срещата с футболистите.

„Поговорихме на спокойствие в съблекалнята. Мисля, че така беше честно спрямо тях, за да са наясно каква е ситуацията. Нямаше въпроси от тяхна страна. Треньорът говори преди мен и беше по-спокоен от мен. Аз също съм спокоен, не съм притеснен“, добави изпълнителният директор на Левски.

„Възможно е да се стигне до продажба на играчи. Конкретни оферти няма. Възможно е да се закрепи бюджета с нови спонсорски договори и рекламни договори. Няма вариант да не доизкараме сезона. Ако трябва, ще го доиграем с тези, които останат", заяви Колев.

„В очите на един професионален футболист може да видите много неща. Аз само им говорих за пет минути. Не е моя работа да ги анализирам. Важно е да ги видите на тренировка и какво ще направят в събота на мача. Дано да са кучета. Аз също така смятам. Има много спекулации относно това дали ще остана в клуба. Четох, че са ме отписали. Аз съм тук и няма да мръдна, докато не се стабилизират нещата. Това също има казах“, допълни той.

„Футболистите си бяха доста сплотени и преди тази ситуация. Надявам се да останат така. Нямам комуникация с никой от собствениците. Към момента няма декларирано желание за подписване на нови спонсорски или рекламни договори. Беше декларирано, че Националната лотария ще продължи финансирането, но е малко неясна формата. Може да е с по-малко средства, може и да е без никакви“, завърши Павел Колев.