Пчели подгониха Алкарс и Зверев (ВИДЕО)

Спорт
12:06 - 15 Март 2024
1550
Пчели подгониха Алкарс и Зверев (ВИДЕО)

Нашествие на пчели принуди организаторите на Мастърс 1000 тенис турнира в Индиън Уелс да спрат за повече от час и половина четвъртфиналния мач между Карлос Алкарас и Александър Зверев.

След това защитаващият титлата си испанец Алкарас победи германеца Зверев с 6:3, 6:1.

Карлитос се готвеше да сервира в третия гейм, когато роякът връхлетя на корта. Той се опита да ги изгони, но накрая се отправи към съдията на стол Мохамед Лаяни, който обяви, че мачът е спрян до решаване на проблема и двамата тенисисти бяха прибрани в съблекалнята. Роякът в крайна сметка беше уловен с помощта на вакуум.

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="en" dir="ltr">The most BEE-ZARRE thing you&#39;ll ever see!! ????<a href="https://twitter.com/hashtag/TennisParadise?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#TennisParadise</a> <a href="https://t.co/OAHe0lIMpB">pic.twitter.com/OAHe0lIMpB</a></p>&mdash; Tennis TV (@TennisTV) <a href="https://twitter.com/TennisTV/status/1768405273952256098?ref_src=twsrc%5Etfw">March 14, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Агентът на Алкарас Алберто Молина заяви пред репортери, че испанската звезда е бил ужилен по главата.

На полуфиналите вторият в схемата ще се изправи срещу Яник Синер от Италия.

В последния мач от програмата Даниил Медведев отстъпваше с пробив във втория сет срещу Холгер Руне от Дания, но навакса изоставането и спечели със 7:5, 6:4. Руснакът, който спря Григор Димитров в предишния кръг, за втора поредна година стига до тази фаза в Индиън Уелс.

Там негов съперник ще бъде Томи Пол. Американецът се наложи над Каспер Рууд от Норвегия с 6:2, 1:6, 6:3