Пеевски: Христо Иванов колко срещи има с шефа на съда и с главния прокурор?

Политика
13:40 - 24 Юли 2024
2120
Пеевски: Христо Иванов колко срещи има с шефа на съда и с главния прокурор?

„Искам да знам Христо Иванов – Шехерезадата колко срещи има с шефа на съда и с главния прокурор? Този път не на мазно кафе, а на уиски и фъстъчки". Този въпрос зададе в кулоарите на парламента съпредседателят на ДПС Делян Пеевски. 

Той обаче не отговори на журналистически въпроси за кой съд става въпрос и кой главен прокурор. Междувременно той се закани, че тепърва ще разказва за потулени дела на ПП-ДБ и Радев.

"Наблюдавам, че ППДБ отново опитват да се ребрандират като антикорупционна партия. Най-корупционната коалиция в България ще обяснява след всичките пачки на Рашков, на Кирил, на Асен, на цялата им група, които целият им български народ видя къде са им потънани парите - в техните джобове, това е абсурдно! Няма да го позволя", избухна Пеевски.

"Нищо не се случва. Тепърва ще ви разказвам как са потулени делата на цялата коалиция ППДБ, на техния баща Румен Радев. Защо нищо не прави прокуратурата. Тепърва ще говорим по тези теми. Вземете и проучете по колко дела или проверки има и по които не се работи. Нещо да се случва по "Лукойл"? Под натиска на министър Йоловски на Кирил Петков и Божидар Божанов - новото лидерче, което се опита да ребрандира една партийка... Пълен чадър над тези хора!", коментира Делян Пеевски.