Пейдж Спиранац предлага на феновете си уроци по голф и мощни цици (СНИМКИ)

Винаги съм искала да дам на последователите си начин да се свържат с мен, заяви 29-годишната гърла

Новини
22:50 - 09 Юли 2023
5256
Пейдж Спиранац предлага на феновете си уроци по голф и мощни цици (СНИМКИ)

Голф инфлуенсърката Пейдж Спиранац зарадва последователите си, като стартира абонаментен сайт OnlyPaige, обещавайки на феновете си по-подробен поглед към живота ѝ, както на игрището, така и извън него.

Пейдж Спиранац обеща, че феновете ѝ ще могат да видят "най-секси снимките ѝ досега", след като стартира собствен уебсайт.

Пейдж Спиранац потвърди дебюта на OnlyPaige.com в сряда, вероятно опитвайки се да задоволи последователите си, които отдавна искат звездата да се присъедини към OnlyFans. Въпреки че OnlyPaige се различава от OnlyFans, като Спиранац уточнява, че ще предлага "ВИП достъп до всички неща, свързани с Пейдж, с изключение на това", тя все пак обещава да даде на феновете ексклузивен поглед към живота ѝ.

Всъщност русата красавица вече потвърди, че феновете ще могат да се запознаят с разкрепостени снимки, които тя не публикува в своя Инстаграм, и дори спази обещанието си да даде урок по "цици 101".

Рекламирайки сайта за абонамент в Инстаграм, тя заяви: "Кликнете тук, за да видите повече и по-малко."

Преди да добави саркастично: "Нещо повече, не мога да видя: "Може би все още не се интересувате от най-сексапилните ми снимки, а може би искате видео с цици 101 или как да правите джъмпинг".

Пейдж Спиранац обяви преминаването към абонаментно съдържание с дразнещ пост в социалните мрежи. На самия уебсайт тя описва какво могат да очакват феновете от новия ѝ набег.

"Винаги съм искала да дам на феновете си начин да се свържат с мен извън социалните медии. Сега мечтата ми най-накрая се сбъдна", пише Пейдж Спиранац.

"Този абонамент е вълнуващ, забавен начин да се свържете с мен както никога досега, който включва всичко - от инструкции за голф и поглед към ежедневието ми до зад кулисите на специални събития и фотосесии! Ще качвам свежо, ново съдържание няколко пъти седмично и ще правя често в предавания на живо!"

Пейдж Спиранац е разделила уебсайта на няколко секции, включително предавания на живо, въпроси и отговори на място и съдържание зад кулисите на събитията. Тя има и зона, наречена "Бункерът", където абонатите ще имат достъп до "невиждани досега снимки", които няма да намерят "никъде другаде".

29-годишната гърла таксува бъдещите абонати с 8,10 паунда на месец за достъп до ексклузивния си сайт, а годишното членство струва 77,47 паунда.