Пеле е ЖИВ! Появи се на стадиона на Сантос (ШОК СНИМКА)

Никанор Рибейро, който е двойник на Краля, дойде да му окаже последни почести

Футбол
15:30 - 03 Януари 2023
5565
Пеле е ЖИВ! Появи се на стадиона на Сантос (ШОК СНИМКА)

Хиляди хора минаха покрай стадион Сантос, където чакаха с часове да се сбогуват с Пеле. Ковчегът с тялото на легендарния бразилец беше поставено в центъра на терена, а сънародниците на един от най-великите футболисти на всички времена чакаха няколко часа, за да му отдадат последна почит.

В тъжната атмосфера все пак присъстващите можеха да видят интересна ситуация, след като пред стадиона се появи Никанор Рибейро, който е двойник на Пеле от 20 години.

Невероятната прилика се забелязва веднага, а Никанор се появи с фланелка на Сантос.

"Пътувахме заедно, той винаги беше добър с мен. Запознахме се на снимките на реклами. Снимахме заедно за почти всяко световно първенство, за съжаление не беше възможно на последното в Катар. Той остави след себе си невероятно наследство, голяма загуба", каза Рибейро, цитиран от кurir.rs. 

Твърди се, че преди да стане двойник на Пеле, Рибейро е имал операция на очите в САЩ и е трябвало да се обръсне. След като напуснал болницата, много американци и японци започнали да тичат след него, искали да го снимат и викали "Пеле, Пеле!" и така разбрал, че има сериозна прилика с известния футболист.

Футболистът почина на 29 декември на 82-годишна възраст, а днес ще бъде погребан недалеч от стадиона, на който премина по-голямата част от богатата му кариера.

Ковчегът с тялото му ще премине по улиците на града по пътя към най-високото гробище в света.