Пентагонът прави тестове с останки от НЛО?

Американското военно министерство твърди, че наистина съхранява металните развалини

Новини
19:21 - 24 Февруари 2021
2152
Пентагонът прави тестове с останки от НЛО?

Американското министерство на отбранителното разузнаване публикува резултати от тестове, в които могат да бъдат намерени съобщения за странни метали с невероятни възможности.

В писмото Пентагонът заяви, че наистина съхранява останките на НЛО, проучва ги и провежда всякакви тестове. Струва си да се отбележи, че писмото е отговор на молба от изследователя Антъни Брагалия, който искал да знае каква информация има Пентагонът за НЛО.

Получените доклади съдържали информация за странния метал, нитинол, който помни каква форма е заемал, когато е бил отливан за първи път.

Изследователят вярва, че Пентагонът е направил невероятно признание, което гласи, че някои от останките имат изключителни способности. Способностите включват невидимост на обектите, както и забавяне на скоростта на светлината.

Антъни Брагалия смята, че някои от материалите може да са останали след инцидента, случил се през 1947 г. в Розуел. Тогава е катастрофирало НЛО. Заслужава да се отбележи, че всички тестове са извършени от Bigelow Aerospace.