Песните на Илия Луков откриват Летния театър "Кайлъка"

Концертът на Лили Иванова в Плевен е на 28 юни

Култура
11:45 - 01 Юни 2022
2788
Песните на Илия Луков откриват Летния театър "Кайлъка"

С голям концерт, наречен "С песните на Илия Луков", днес се открива новият сезон на Летен театър "Кайлъка" в Плевен. Началото на културното събитие е от 19:30 часа.

Популярният народен певец ще излезе на най-голямата открита сцена в Плевен, за да представи своето творчество и това на други народни таланти. Заедно с него ще доставят наслада на публиката народната певица Валерия Момчилова, танцовата формация "Мездра", както и млади дарования от гр. Плевен.

Очакват се много почитатели на Илия Луков и от страната, за да се докоснат до неговия магичен глас в това също магично място под скалите в знаковия за Плевен парк "Кайлъка". Концертът открива сезона на плевенския летен театър с най-хубава българска народна песен, коментира тя. Билети за музикалното събитие ще има и на място, преди събитието.

Афишът на Летен театър "Кайлъка" - Плевен предлага богата програма с повече от 30 звездни имена на артисти и музиканти. Най-близките събития са: театралната комедия "Петък 13-ти" на 9 юни, суперпродукция на операта "Тоска" – на 15 юни, концертът на примата на българската популярна музика Лили Иванова – на 28 юни.