Петър Хубчев: Айнтрахт няма да премине лесно през Левски

Уелтон е най-добрият играч на сините, сподели бившият играч и на двата клуба

Спорт
15:33 - 31 Август 2023
2546
Петър Хубчев: Айнтрахт няма да премине лесно през Левски

Бившият футболист на Левски и Айнтрахт (Франкфурт) Петър Хубчев сподели очакванията си за реванша между двата отбора в Лигата на конференциите. Първият двубой в София завърши наравно 1:1, а победителят от тази двойка се класира за груповата фаза на третия по сила европейски клубен турнир.

Легендарният защитник заяви, че на германците няма да им бъде никак лесно срещу "сините", въпреки че ще имат подкрепата на своите верни привърженици. Хубчев отличи Уелтон от състава на Левски, след което коментира новите попълнения на Айнтрахт.

"Въздържам се от прогнози и да стискам палци за някой от двата отбора. Все още имам тесни връзки и с двата клуба. Франкфурт, разбира се, е фаворит. Но Левски показа в първия мач, че не e толкова зле, колкото някои очакваха да бъдe. Айнтрахт няма да премине лесно срещу този отбор.

Левски вече изигра десет мача този сезон. Отборът е много по-нагласен и разполага с добри играчи. Уелтон е най-добрият играч за мен, наистина харесвам бързата му игра. Все още поддържам връзка с няколко човека от клуба. Уелтон трябва да има страхотен характер и винаги да дава всичко от себе си в тренировките. Той със сигурност също има възможност да играе в по-добро първенство. Много играчи на Левски никога не са играли пред такава публика. Няма да им бъде лесно, особено на младите. Атмосферата е ясно предимство за Айнтрахт.

Ако Айнтрахт успее да задържи няколко големи таланта още малко, Франкфурт има големи перспективи. Феновете са зад отбора, атмосферата е страхотна. Ако отборът получи повече време, може да се случи нещо голямо.

Както всички други и новодошлите Робин Кох и Уилиан Пачо носят добро качество със себе си. Но досега не съм харесвал толкова много всички нови попълнения. Все още нещата не се получават, но всичко това ще дойде с мачовете, когато свикнат един към друг. Айнтрахт отново ще играе роля с този отбор в първенството.

Когато си спомням активните си дни, трябва да призная, че тогава всичко беше много по-бавно и не толкова интензивно. Но се чувствам комфортно тук от първия ден и създадох много приятели. Живея тук, във Франкфурт, със семейството си, всичко винаги е вървяло перфектно. Това, което винаги ме вдъхновява, са сензационните фенове. Привържениците на Айнтрахт Франкфурт са известни в цяла Европа".