Петър Колев: Искам агресия срещу Левски

Спорт
15:33 - 10 Декември 2021
1410
Петър Колев: Искам агресия срещу Левски

Треньорът на Берое Петър Колев заяви, че е иска отборът да покаже силна игра срещу Левски. Двубоят в Стара Загора е в неделя, 12 декември, от 16:30 часа. 

„Очакванията са да е труден мач, битка. Очаквам играчите, които вземат участие в мача, да се вложат максимално и да допринесат за доброто представяне на отбора и за доброто завършване на календарната година“, коментира Колев пред dsport.bg. „Надявам се да продължим с добрите игри като домакин. Важно е да завършим с позитивно представяне, да изчистим грешките, които допуснахме през първото полувреме на предишния мач срещу Ботев Враца. Важно е да има атмосфера и позитивизъм. Важни са и точките, разбира се, но те понякога не отговарят на това, което се показва на терена.

Искам да покажем агресивно поведение през 90-те минути. Губим на моменти концентрация в защитните действия. Нормално е на хора, които са много разнообразни в атака, но за сметка на това дефанзивните им функции не са много добре изразени. Върху това работим, да подобряваме тяхната игра в защита.

Левски играе много задружно и организирано при Станимир Стоилов – семпло, което е и успешно на този етап. Смятам, че и това е правилното, което правят“.