Петър Курдов за боя с циганчета: Праснаха ми 2 чанти в главата

Спорт
21:30 - 21 Април 2021
6108
Петър Курдов за боя с циганчета: Праснаха ми 2 чанти в главата

"Отнесох 3 шамара и 2 чанти в главата по време на скандала, не съм удрял никого." Това заяви легендата на Левски Петър Курдов по повод вчерашния инцидент в Пловдив, при който беше задържан за 24 часа с обвинение, че налетял на три момичета от ромски произход.

Вече на свобода той поясни, че този случай е раздухан много от медиите. И добави, че е направил забележка на 30 младежи за лошо поведение и те му се нахвърлили да го бият, но ситуацията била овладяна, въпреки че самият той пострадал.

"Как виждате аз да удрям 16-годишно дете. Имам свидетели, че нищо такова не съм сторил", каза Курдов. Той добави, че заедно с очевидците  на инцидента,  ще отиде утре  в Трето РУ, за да дадат всички показания.

Бившият футболист каза още, че  в района в кв. "Кършияка", където живее, местните ученици пушат и пият, трошат пейки и цапат, а много хора не смеят да им направят забележка.  Петър Курдов завърши, че е политически неудобен за много хора и за това се е стигнало до тук, но ще докаже, че нищо лошо не е направил.