Петър Волгин: Трябват нови избори, ще ги спечели Слави

Личности
12:46 - 05 Април 2021
5212
Петър Волгин: Трябват нови избори, ще ги спечели Слави

Най-честният вариант при така създаденото парламентарно представителство е да има предсрочни избори. Всичко останало - някаква изнасилена коалиция или експертен кабинет тип "Беров" - ще бъде пълна порнография.

Моята прогноза е, че ако има предсрочни избори, те ще бъдат спечелени от Слави Трифонов. Колкото и да беснеят жълтопаветните сноби, "Има такъв народ" ще увеличава електоралната си тежест.

Ако не беше стигматизацията, която "умнокрасивата" общност, която е представена в целия политически и политологически спектър, налагаше върху Слави Трифонов в продължение на години, той още сега можеше да бъде победител.

А аз наистина се удивлявам на самочувствието на разни "интелектуалстващи" лица да дават безапелационни оценки на избирателите на която и да е политическа сила. Смешно е от "висотата" на това, че си изкарал триседмичен онлайн курс в някой третоспепенен университет в някой провинциален западноевропейски град, да се правиш на "арбитър на политическата елегантност". Малко повече скромност трябва.

Журналистът Петър Волгин, фейсбук