Петканов спрял да мастурбира

Инфлуенсърът сам се похвали, че е в много добра физическа форма и смята, че заслугата за този успех е в това, че не се самозадоволява

Топ
14:06 - 20 Юни 2022
9150
Петканов спрял да мастурбира

Даниел Петканов избухна с нова тъпа изцепка. Инфлуенсърът сам се похвали, че е в много добра физическа форма и смята, че заслугата за този успех е в това, че не се самозадоволява, видя Lupa.bg. 

Понеже нямам притеснения да споделям публично лични неща. Тъй като доста хора отчитат, че съм в добра форма..., при положение, че нито тренирам както трябва, нито се храня както трябва в момента. Може би някакво отношение има това, че не маструбирам от близо месец. По този начин задържам мъжката си енергия в себе си и допускам, че е предпоставка за по-добра физическа форма, не знам" - написа в инстаграм Лудия репортер и показа, че цели 26 дни е удържал да се си посегне и да се самозадоволи. 

Безумното изказване на Даниел запали социалните мрежи, като много хора го подиграват за призванието му и го окачествиха като "дъно" в изцепките му. Откакто е разведен с Александра Богданска приятелят на покойния Милен Цветков го раздава като голям плейбой, като непрекъснато пуска свои селфита, снимки с красиви жени и безумни изказвания като последното му за мастурбацията.

Петканов е зает със селфита и няма време да си окоси тревата