Петков и Василев: Ние сме последната надежда за спасение на България

Политика
11:30 - 11 Ноември 2021
3563
Петков и Василев: Ние сме последната надежда за спасение на България

Продължаваме промяната е последната надежда за спасението на България. С такъв предпоследен предизборен лозунг излязоха изненадващо смело днес от формацията на Кирил Петков и Асен Василев. В агитационния залп онлайн от ПП заявиха 10 причини защо избирателите да им гласуват доверие на вота в неделя, като с размах обявиха, че екс финансовият министър Асен Василев бил първият политик, извадил "всички пенсионери" от линията на бедността у нас. 

"Тъй като подозираме, че и вие като нас вярвате повече на факти, отколкото на абстрактни обещания, решихме за финал на нашата кампания да съберем на едно място всички подплатени с доказателства аргументи, защо има смисъл да се доверите точно на нас. Дано ви помогнат да вземете решение. „Продължаваме Промяната“ имаха смелостта да се опълчат и да разкрият редица корупционни и непрозрачни схеми за източване на средства", пиша от там. 

И хвалят двамата флагмани на промяната и, очевидно, спасители на страната: 

"Кирил Петков спря схемите в Българската Банка за Развитие, уволни поставени лица за източване на кредити от държавата и спаси 800 милиона, които сега ще подпомогнат стотици малки и средни компании.

Асен Василев е първият политик, който изведе ВСИЧКИ пенсионери над линията на бедност.

Единствените, които реално провериха големите фирми с обществени поръчки и събраха данъците от тях.

Кирил Петков е от малкото политици, които са се борили над 10 години за опазване на българските плажове и планини от застрояване.

В редиците на „Продължаваме Промяната“ сигурно има повече първенци на престижни университети отколкото във всички останали партии взети заедно.

За пръв път от много години България може да е представена пред Европа и света от възпитани, умни и почтени хора.

Асен Василев е единственият политик, който е имал смелостта да нарече председателя на ДПС „лъжец“ три пъти в национален ефир.

Представителите на „Продължаваме Промяната“ не могат да бъдат купени, защото вече са успешни и независими хора.

Единствените политици до момента, които показаха, че НЕ СЕ страхуват да спрат кражбите.

Защото „Продължаваме Промяната“ е последната надежда за спасение на България".