Петков: В края на годината ще има извънреден парламентарен вот

Актуални новини
13:20 - 31 Май 2020
7715
Петков: В края на годината ще има извънреден парламентарен вот

Моето лично мнение е, че до края на годината ще има извънредни парламентарни избори. Това прогнозира във Варна лидерът на партия АБВ Румен Петков.

Според него събитията в страната предвещавали това да се случи.

„Веднага ще кажа и защо. Слугинажът в Националния оперативен щаб, както и още ред неща - насадиха психоза в хората. Трябва да си много голям изрод, за да излезеш на Цветница и да започнеш да говориш за трапове с разлагащи се трупове, за чували с трупове и за хладилни камери, от които стърчат ръчички на умрели деца, посочи Петков. 

Той обясни, че цитира директора на НОЩ. "Не може да си ръководител на болница и като те питат какво очакваш, отговорът е - да мрат, особено когато всичките ти очаквания до този момент са пълна катастрофа", добави Румен Петков. 

Според лидера на АБВ през месец октомври, в резултат на тоталния провал на мерките за подкрепа на икономиката, е напълно възможно да започне сериозно социално напрежение.

Петков препоръча на Министерството на вътрешните работи да взима мерки отсега, ако от ведомството искат превенцията да има резултат.

Румен Петков прогнозира още, че тепърва ще започнат кражбите от мази и кухни, които ще са породени от глад и мизерия.

„И когато нашият човек подаде оставка и октомври настъпи цялото това напрежение, той ще се изтъпани и ще каже – абе, Радев, каква държавата ти дадох, ти с твоето служебно правителство, какво направи? Това ще е първият му мотив", каза още лидерът на АБВ.