Петьо Блъсков: Кръгът "Капитал" освободи Полфрийман

Новини
11:26 - 22 Септември 2019
5497
Петьо Блъсков: Кръгът "Капитал" освободи Полфрийман

Главният редактор на "Труд" Петьо Блъсков излезе с коментар във Фейсбук, в който казва, че кръгът "Капитал" на Иво Прокопиев са освободили убиеца  Джок Полфрийман.

"Какъв по-прекрасен начин да отбележим независимостта на България от освобождаването на хладнокръвния убиец Джок Полфрийман от тежко зависимите соросоиди разяждащи българската съдебна система отвътре?

Датата на освобождаването на изрода не е избрана случайно. Слугите на чужди интереси по презумпция мразят България и правят всичко въжможно да я очернят и подиграят.

“Ние с БХК, Америка за България и кръга Капитал, решихме да освободим убиеца и никой не може да ни каже нищо! “

Има ли по-гаден начин от това да ни покажат, че нищо не зависи от нас?

Хрантутниците на “Америка за България” Калпакчиев и Панов са и лични съдии на подсъдимите олигарси Прокопиев, Цветанов и Донев. Просто да е ясно защо с три тежки обвинения Прокопиев се разхожда спокойно по улицата.

Каква мила картинка.

Калпакчиев, Панов са само върха на айсберга. Отровата на Сорос и Прокопиев е проникнала много по-дълбоко в “независимия” български съд, чрез измишльотината “съюз на съдиите в България”. Съдиите в този съюз гарантират лоялността си към българската държава като получават парични грантове и дарения от “Америка за България” и “Отворено общество”.

Независимост от всякъде.

Честита да ви е!"