Пиар версия: Ангелкова резнала носа заради здравословен проблем

Любопитно
19:27 - 18 Септември 2020
10016
Пиар версия: Ангелкова резнала носа заради здравословен проблем

Носът на бившата министърка на туризма Николина Ангелкова е опериран заради сериозен здравословен проблем. Тази пиар версия уж случайно пуснаха пред журналисти колеги на шармантната крумовградчанка. Доскорошната шефка на туризма изглежда драстично променена след сериозна ринопластика, което предизвика лавина от коментари, че се е подложила на естетична процедура.

Самата тя категорично не желае да коментира външния си вид и здравословното си състояние, но удобната версия е, че операцията е била на вътрешните носни прегради. Такава се прави, когато дегенеративни изменения предизвикват затруднения в дишането до степен, че може да се получи хипоксия.

Според хирурзи чисто естетична интервенция се прави през пролетта или в края на зимата, когато слънчевото греене не е толкова интензивно, за да останат възможно най-малко следи.

Най-малкото е необичайно жена в далеч по-зряла възраст и с публична известност да предприема такава радикална промяна във външния си вид, когато върху нея е фокусирано голямо внимание по други причини. Въпреки това моментът да се разкраси, когато излезе от голямата политика, изглежда доста удобен за Ангелкова. Независимо каква е истината, коментарите със сигурност ще продължат с пълна сила.