Пиарката на Бойко язвително към победителите: Жълтопаветниците не успяха да го смачкат

Севделина Арнаудова поде нова атака на ГЕРБ към ПП-ДБ още преди Борисов да е коментирал

Политика
20:57 - 02 Април 2023
6169
Пиарката на Бойко язвително към победителите: Жълтопаветниците не успяха да го смачкат

Пиарката на ГЕРБ и персонално на лидера й и експремиер Бойко Борисов - Севделина Арнаудова, поде в първи коментар за изборните резултати язвителна нова кампания срещу победителите "Продължаваме промяната-Демократична България". Ето какво написа тя в социалните медии преди малко:

"Арестуваха го! Арестуваха ни! Гониха ни! Чегъртаха ни! Удариха ни с Магнитски! Седем партии и 77 сдружения се обедиха срещу него! Направиха най-скъпата кампания! Платиха над милион на телевизии да работят за тях и срещу него и срещу нас! Похарчиха над милион в интернет и социални медии да го хулят! И накрая - равен!", написа Арнаудова. 

Думите й обаче идват на фона на непреброените гласове от чужбина, предполагаемо повечето за ПП-ДБ. 

"Обединени “добрите сили” с всичките си сили, екстри и манипулации зад себе си, са колкото него! Това е голямата победа на Борисов! Разби им жълтопаветните илюзии! ОТНОВО!", твърди Арнаудова още преди самият лидер на ГЕРБ да е говорил. 

На този фон първите 2 политически сили вероятно ще трябва да влязат в нови преговори за редовно правителство, предвид факта, че третата по тежест в 49-ото НС е "Възраждане" на Костя Копейкин.